Banglalink 5GB Free Internet offer (30 days) | BL Free Net Package

banglalink free internet offer

Banglalink 5GB Free Internet Offer 2019. Now Banglalink subscribers get 5gb internet free. Telecommunication Mobile Operator Company Banglalink released them in Bangladesh. It will be able to enjoy the highest number of subscribers in BLfor free internet offers. Banglalink internet offer  2019. If you use Banglalink SIM, you can take the offer.

Banglalink 5GB Free Internet offer 2019:

Every day about 5 million subscribers receive BL service. And enjoy their internet service. This offer is important for them, who use the internet every day. Free Internet Offer for them 2019. How to buy 5 GB of free internet, I will discuss the details.

Dial * 5000 * 456 # to take free internet offer. Then you press (1.Buy Now). Activate the offer. Internet term is 30 days. But you will get internet by 1 GB every month. Get 5 GB internet free in 5 months. This free internet package is short term If you want to take the offer, just take it for free. Share our website Facebook. Can introduce new free internet offers.

বাংলালিংক ফ্রি ইন্টারন্টে অফার 2019। এখন বাংলালিংক গ্রাহকরা ৫ জিবি ইন্টারনেট ফ্রিতে পাচ্ছেন। বাংলাদেশে টেলিকমোনেক্যাশন মোবাইল অপারেটর কোম্পানী বাংলালিংক তারা নতুন করে প্রকাশ করেছে। বাংলালিংকে ফ্রি ইন্টারনেট অফারের মধ্যে এটি সবচেয়ে বেশি গ্রাহক উপভোগ করতে পারবে।

Banglalink Free Internet Package 2019- BL Net offer

যদি আপনি বাংলালিংক সিম ব্যবহরা করেন, তাহলে আপনি অফারটি নিতে পারবেন। প্রতিদিন প্রায় 5 মিলিয়ন গ্রাহক বাংলালিংক সেবায় গ্রহন করে। এবং তাদের ইন্টারনেট সার্ভিস উপভোগ করে। তাদের জন্য এই অফারটি গুরুত্বপূর্ণ, যারা প্রতিদিন ইন্টারনেট ব্যবহার িকরে থাকি। তাদের জন্য ফ্রি ইন্টারনেট অফার 2019।  কিভাবে 5 জিবি ফ্রি ইন্টারনেট ক্রয় করবেন , আমি বিস্তারিত আলোচনা করব।

ফ্রি ইন্টরনেট অফারটি নিতে ডায়াল করুন *5000*456#। এরপর তুমি (1.Buy Now) চাপুন। অফারটি Active করুন। ইন্টারনেটের মেয়াদ 30 দিন। কিন্তু প্রতিমাসে ১ জিবি করে ইন্টারনেট পাবেন। ৫ মাসে ৫ জিবি ইন্টারনেট ফ্রিতে পাবেন। এই ফ্রি ইন্টারনেট প্যাকেজটি কম মেয়াদী। যদি আপনি অফারটি নিতে চান, তাহলে এখনি ফ্রিতে নিয়ে নিন। আমাদের ওয়েবসাইটি Facebook Share করুন। নতুন কোন ফ্রি ইন্টারনেট অফার জানাতে পারি।

More Internet offer:

Loading...