Banglalink Unbelievable Youtube Pack | Banglalink 1gb internet 19 tk | Banglalink internet offer

Great Internet Pack of Banglalink Customers. Banglalink gets 1 GB internet at only 19 taka. This package can be used only for Youtube. Banglalink 1 GB Youtube Package. This offer is available for all customers of Banglalink. Dial * 5000 * 345 # to avail this offer in Banglalink. The offer date is 2 days. This offer can be used in any time.

বাংলালিংক গ্রাহকদের দারুন ইন্টারনেট প্যাক। বাংলালিংককে পাচ্ছেন মাত্র ১৯ টাকায় ১ জিবি ইন্টারনেট। এই প্যাকেজটি সুধু Youtube এর কাজে ব্যবহার করা যাবে। বাংলালিংক ১ জিবি Youtube Package. এই অফারটি বাংলালিংকের সকল গ্রাহকরা উপভোগ করতে পারবেন। বাংলালিংকে এই অফারটি নিতে ডায়াল করুন *5000*345#. অফারটির মেয়াদ ২ দিন। এই অফারটি যে কোন সময় মধ্যে ব্যবহার করতে পারবেন ।

More Offers:

 

Loading...